30. července 2013

Sylvia Day: Obnažená / Bared to you





















První díl z erotické trilogie Crossfire...


Je možné, aby dva emocionálně labilní a minulostí poznačení lidé, jimiž jsou milionář Gideon Cross a mladičká Eva Tramellová, navázali vztah – a udrželi si ho? Hluboké citové pouto mezi nimi sice vznikne, je však natolik zvláštní, že v jistých momentech se jejich vztah dá přirovnat k boji kdo s koho. Často je před rozchodem zachrání jen tělesná touha, protože jeden druhého až démonicky přitahují.


Série: Crossfire
Díl: 1.
Žánr: Romanticko-erotický román
Počet stran: 344
Nakladatelství: Fortuna Libri



POSTAVY:

  • Eva Tramellová
  • Gideon Cross
  • Cary
  • Christopher


DĚJ:

Takže jelikož obsah nic moc neříká, zkusím trošku nastínit děj. 
Eva se přestěhuje z Kalifornie, kde byla s otcem policistou, do New Yorku, kde bydlí její matka s velmi bohatým otčímem. Eva chodí k psychiatrovi, a to z několika důvodů. Jedním z nich je zcela jistě majetnická matka, která Evě volá několikrát denně, nechává ji sledovat, atd. Eva bydlí s nejlepším kamarádem Carym, který je bisexuál. Přestěhoval se z Kalifornie spolu s ní. 
Eva začíná pracovat ve firmě, která sídlí v budově Crossfire, jemuž velí velmi bohatý Gideon Cross. Toho Eva potkává u výtahu a nemůže přehlédnout jiskření mezi nimi.
Netrvá to dlouho a uzavřou mezi sebou jakousi "dohodu" o sexu a chození, čemuž normální člověk asi nepozorumí. :D Každopádně jsou tedy spolu. 
Ovšem postupně se začíná odkrývat jejich minulost. Eva má strach a svěří se Gideonovi s tím, že ji její nevlastní bratr 4 roky znásilňoval
Gideon se ovšem svěřit nechce a Eva každou hádku ukončuje tím, že od Gideona uteče. 


MOJE HODNOCENÍ:


  1. Dlouho jsem přemýšlela, jak tuhle knihu hodnotit, co k ní napsat. V podstatě i ten obsah sepsat, byl strašný problém, protože tam se řeší a neřeší takové věci, že jsem se v tom chvilkama ztrácela. Eva uteče, když zjistí, že se s ní vyspal v hotelu, kam vodil miliony dalších, následně mu ale zavolá, omluví se a všechno svede na sebe.
  2. Celkově jsem asi byla zklamaná. Sexuálních scén byla opravdu spousta, to se autorce upřít nemůže, ale bohužel nechci číst porno, kde stačí dvě věty. Dialogy byly slabé, nedořešené, takové nic-neříkající.
  3. Ani nevím, co víc dodat. Velké zklamání. Myšlenka dobrá (pošramocená minulost atd.), ale nedotažené vůbec do konce. Celkově mi přišlo, že autorka si neupřesnila, co přesně by se mělo dít, kromě půl knihy plné sexu. 
  4. Každopádně alespoň za nápad dávám 2,5 hvězdy, jinak by to asi byly stěží 2.


Žádné komentáře:

Okomentovat