12. října 2013

Doporučuji

Krásný večer všem,
   dlouho jsem se neozvala. Začal mi semestr a absolutně nic nestíhám. Každopádně čtu teď knihu od Bohumila Hrabala na recenzi a čekají tam na mne ještě 2 poslední knihy ze ságy Zavrženého. Recenzi na Hrabala bych už snad mohla stihnout do příštího týden.
Každopádně dnes se hlásím spíše s jednou fantasy novinkou a akcí od Egmontu. Nejdříve bych chtěla upozornit na akce v Egmontu. Spousta knih je zlevněna o 30% a ty ceny opravdu stojí za to. Je tam celá sága Zavrženého, kterou vřele doporučuji, jak se můžete dočíst v mých recenzích. Dále jsem tam objevila celý set Twilight ságy v původních obálkách, které bych moc chtěla. Originální obálky se mi strašně moc líbí a teď celkem lituji, že jsem kdysi dávno nakoupila celou sérii (postupně jak vycházela) za celkem 1600Kč a to s českými obálkami a měkkou vazbou! :( No ale co už nadělám. Každopádně vy si ji rozhodně objednejte, pokud ještě nemáte. ;) Dále jsem tam zahlédla Akademii Evernight, na kterou se už taky dlouho chystám. Četli jste ji už někdo? Jak se Vám líbila? :)
Tady tedy odkaz na již zmíněné slevy:

Akce "Milujeme fantasy" od Egmontu!

A ještě uvádím novinku, kterou Egmont vydává. Jedná se o knihu ze série Sedm divů světa. Děj taktéž nevypadá vůbec špatně, takže dejte vědět, jak se Vám líbila. ;)


Sedm divů světa: Povstání kolosu rhodského



Jack McKinley je obyčejný kluk s neobyčejným problémem. Zabíjí ho vzácný gen zděděný po předcích z dávno zmizelé civilizace. Gen ničí Jacka tím, že mu dodává zvláštní schopnosti, které jiní lidé nemají. Tyto schopnosti však Jack bude potřebovat, protože musí zachránit svět.  Dávná civilizace  zmizela, když jí byl uloupen zdroj síly a rozdělen do sedmi magických Schránek. Ty byly ukryty na různých místech světa. Jack a jeho přátelé musejí Schránky najít dřív, než padnou do nesprávných rukou. Pokud Schránky nenajdou, nikdy se nevyléčí, zmizelý svět opět povstane, oceány se přesunou a život, tak jak ho známe, v podstatě skončí.  
Nikdo se Jacka neptal, jestli chce být hrdina. Prostě se jím musí stát. Dobrodružství začíná knihou Povstání kolosu rhodského, prvním svazkem nejnovější série mistrovského vypravěče Petera Lerangise.



Na stránku knihu se dostanete kliknutím na nadpis knihy ;)

2 komentáře:

  1. To povstání kolosu vypadá suprově :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mě to zaujalo. Pokud pojedou každý jeden div světa, pyramidy rozhodně kupuji! :)

      Vymazat